Reklamfeber

Heta produkter och företag

Gammalt och nytt i Mexico

Mexico är platsen du ska besöka om du vill ha en blandning mellan nutid och forntid. De har en av världens största moderna städer som har byggts på ett kulturarv som härstammar från utvecklade indiankulturer. Överallt finns spår av Maya, azteker, och andra mindre kända indianstammar. Du bör besöka Yucatanhalvöns ruinstäder så som Cichen Itza eller Uxmal. Missa inte heller att se pyramiderna som ligger vid Teotihuacán. Mexico i sig är ett land som är stort, det täcker ungefär en fjärdedel av USA. Huvudstaden som heter Mexico City är en av världens största städer. I Mexico kan du uppleva stor variation, då de har en kust både mot Atlanten och Stilla havet. De har både snöklädda berg och öken likväl som sandstränder, världsmetropoler och små städer som härstammar från kolonialtiden. Upplev både det nya och det gamla Mexico.

Yucatan

Läs mer på Dn.se om Yucatanhalvön och varför Mexico har en av världens bästa stränder. Besöker du Yucatanhalvön så finns det flera resmål som du kan välja mellan. Bland annat dessa:

Inca Tours erbjuder resor till Mexico och även resa till Yucatan. Upplev Mexicos kulturskatter, eller ta en kombinationsresa som innefattar både Playa del Carmen och Isla Mujeres.

Boka din resa med Inca Tours

Ska du resa inom Latinamerika eller Sydamerika så är det med Inca Tours du bör åka. De har varit specialister på just Latinamerika ända sedan 1984 och de har själva personliga erfarenheter av alla resmål som de erbjuder. Att du dessutom har flera val när det gäller vad för typ av resa är perfekt. Skräddarsy den helt efter eget huvud eller välj en färdig rundresa. Gillar du att resa med andra så passar en gruppresa med Inca Tours perfekt.

21 maj 2015